På jagt efter god indpakning

På jagt efter god indpakning

Denne weekend holder en af mine veninder den helt store fødselsdags fest for en hel masse veninder. Jeg glæder mig rigtig meget til at se min veninde igen, da det er ved at være noget tid siden. I disse tider er det altid svært at finde en dato hvor begge kan. Heldigvis meldte hun rigtig tidligt ud hvornår hun skulle holde fødselslagsfest. Derfor nåede jeg lige at fik det hele tilpasset så jeg kunne være med til hendes fødselsdag.

En gave med omtanke

Selvom det er lang tid siden sidst at jeg var på besøg hos hende, husker jeg stadig de små ‘huller’ hun stadig har i sit hjem efter at have boet der i to år. Jeg husker tydeligt at hun både manglet et godt tæppe og en oplader til hendes ipod. Derfor har jeg været på jagt efter netop disse to ting som en gave til hende.

På jagt efter god indpakning

Da jeg først gik på jagt efter en oplader til en ipod fandt jeg hurtigt en god pris på incover.dk. Det kræver derudover ikke at jeg bevæger mig udenfor en dør, så det er jo super smart. Det bliver bare sendt til min postkasse og så er den del af gaven ordnet. Det er også godt at vide for andre som ikke lige skal bruge det som en gave men mangler du en ipod oplader så kan du købe en oplader til ipod på den hjemmeside.

Den anden del af gaven

Den anden del af gaven var dog noget svær at finde. Ikke fordi det er svært at finde et godt tæppe, men der er nogle brands som tager en alt for høj pris for et tæppe. Tager man et kig forbi Salling eller Bahne er det svært at finde et tæppe som koster under 400 kr. Derfor er jeg gået til en anden kvalitet men også en anden pris. En lille tur i IKEA sparede mig en hel del penge og ja, det kan godt være at kvaliteten er lidt dårligere men jeg er sikker på at tæppet vil opfylde det mente formål. Et link til det tæppe jeg valgte at købe til min veninde er her. Derfor kan jeg glad for tilfreds se frem til at besøge min veninde og fejre hendes fødselsdag. Hvordan plejer du at købe fødselsdagsgaver? Der er mange typer af gaver og de er alle sammen gode. Der er dem som laver gaverne selv, hvilket jeg synes er den sødeste form for gave. (det kunne jeg vel også have gjort, men det tror jeg næppe min veninde ville blive glad for). Der er også dem som helst vil slå sig sammen med en masse andre og så købe en stor gave. Det er også super smart at købe en stor gave som så er noget rigtig effektivt. Her tænker jeg på et grydesæt eller sådan noget. Hvis det var mig, ville jeg helt sikkert foretrække sådan nogle gaver. Jeg synes dog stadig at det er smart at købe en masse små effektive gaver som jeg har gjort. Det er jo noget som min veninde mangler.