Min have er min hobby

Min have er min hobby

Når man indretter sit hus, er det vigtigt ikke at glemme de grønne uderum. Haven kan mentalt og i praksis lægge adskillige m2 til boligen, for ikke at snakke om den enorme herlighedsværdi der er i en velplejet – eller vild – have. Det er kun fantasien og den personlige smag der sætter grænser. Vil du have en stenhave, en naturgrund, en velplejet have med stauder og perfekt græs – lige meget, det er dig der bestemmer. Det der er vigtigt er også at huske at sørge for, at der komme åndehuller, siddepladser, steder hvor man kan slappe af, nyde det, gøre ting eller bare hænge ud. Kort sagt. Husk havemøbler. Man kan lave nogen selv i groft træ, helt intermistisk – eller gør som os, kør i xl-byg og få nogle lækre møbler i nonwood som er fuldstænig vedligeholdelsesfrit. Så kan vi koncentrere os om det vi brænder for – planterne og blomsterne og at få dem til at gro og trives. Vi har en overdådighed af dufte, farver og oplevelser i vores have.

Passion og glæde

Er to elementer der skal gå hånd i hånd i min have. Hvis ikke det er sjovt, så gider jeg ikke. Det betyder blandt andet at jeg af princip ikke gider ærgre mig over al den tid jeg bruger på mit fristed. Det er min oase, mit Shangri La. Hvis ikke jeg er derude et par timer hver dag, ja så savner jeg haven. Den giver mig motion, og sørger også lidt for mit sociale liv. Fordi haven er så berømt at vi holder åben have mange gange om året får vi mange på besøg der beundrer vores arbejde og deler glæden ved den spændene hobby.