Hr Nielsen

Jeg kender Hr. Nielsen rigtigt godt. Hr. Nielsen er den elskeligste dejligste mand jeg kan forestille mig, han er hjælpsom og tjenstvillig. For nogen år tilbage gik Hr. Nielsen ned med stress, og hans kone forlod ham, livet var jammerligt for Ham; men han beholdt altid sit gode humør også selvom han gik og var ked af det hele, samtidig med at han var syg.

Hr. Nielsen var rigtigt meget syg med stress, og jeg tror også en depression, ikke så underligt når konen også skred i svinget. Jeg snakkede altid rigtigt godt med manden og var også glad for vores samtaler.

Det skete på kurset

Så for pokker, efter jeg tror 8 år er det sket! Hr, Nielsen har fået en ny dejlig kæreste. Og han har mødt hende på et af de åbne kurser, der bliver udbudt af styrkefokus. dk. Han fortalte mig hele historien forleden. Den skønne Hanne som hun hedder var ude og handle ind, og han fik fortalt mig det hele om hvordan de havde mødtes på det der kursus, de havde haft så meget at tale om at jeg blev helt misundelig. Indholdet omkring arbejdsglæde i hverdagen, mærkede de to turtelduer mere og mere til, de blev i hvert fald gladere og gladere for hinanden.  Og lige pludselig after at have været single i så mange åt, ja så flyttede Hanne ind på matriklen sammen med Hr. Nielsen. 

Hr Nielsen

De ser begge to helt vildt glade og lykkelige ud, når de går rundt i den lille gårdhave og vander alle de mange blomster som Hanne har haft med da hun flyttede ind.