Få fritstående kogeplader til din lille lejlighed

Har du fået fat i en lille lejlighed, så kan det være, du har været så uheldig, at der ikke er nogle yderligere køkkenfaciliteter. Dog skal du ikke blive ligebleg i ansigtet allerede nu, for der er nemlig gode muligheder for at finde på noget. Du kan eksempelvis købe dig en kombiovn, så du har ovn og mikroovn samlet i en og samme ovn. Det er super smart, hvis du ikke har så meget plads at give af.

Få en kombiovn eller et par kogeplader

Du kan også købe dig et par fritstående kogeplader. Ofte kommer de samlet to og to, og det fungerer også bare på den måde, at det bare skal have noget strøm for at virke. På den måde skal du altså ikke have installeret et helt komfur og en helt ny ovn for at kunne lave mad. Så er det nok med de her to elementer. Og bare det at have en kombiovn og et par kogeplader gør alligevel, at man kan lave ret meget forskelligt mad.

Det er en rigtig god løsning til dig, der ikke har mulighed for at få et rigtigt komfur, eller dig der bare gerne vil have meget plads. Selvfølgelig må man så nøjes med to kogeplader, men man kan også lave mange forskellige retter med kun to kogeplader og en ovn. Skal du lave tre forskellige ting til din aftensmad, der alle kræver en kogeplade, så må du lave tingene på skift.