Et job for mere end 10 vilde heste

Et job for mere end 10 vilde heste

Egentlig synes jeg, at jeg er ret fleksibel og ret omgængelig. Der er dog områder, hvor jeg kan være meget firkantet og ret kortfattet i mit nej. Et af de områder er rygning. Jeg kommer aldrig til at ryge. Det ligger simpelt hen så langt væk fra, hvad jeg ønsker. Det hænger nok sammen med, at begge mine forældre røg som skorstene og at mit tøj altid stank. Når folk har været på besøg hos mig har de fået lov til at ryge udenfor. Der er ingen røg i mit hjem. Det havde min mor det lidt svært med, men det kunne ikke være anderledes.

Kyndig hjælp

Noget andet, som heller aldrig kommer til at ske er, at jeg bliver ingeniør. Det har jeg nemlig slet ikke nogle julegaver til. Jeg har fundet ud af, at jeg skal have bygget til – til mit hus. For at være på den sikre side, har jeg vurderet, at jeg med fordel kunne finde et ingeniørfirma der rådgiver om den slags. Så mit hus og tilbygningen også står om 30 år, når jeg går på pension. Heldigvis har jeg fundet et ingeniørfirma,art tek, som gerne vil hjælpe mig med det. Stor var dagen da art-tek kunne give mig alle detaljer om, hvad jeg skulle være opmærksom på. Jeg tror ikke, at alverdens heste kunne have slæbt på til at få det rette, samme resultat. Men det gør ikke så meget, for det har art-tek.dk jo styr på. 

Så kan jeg jo til gengæld nogle andre ting, som de garanteret ikke kan finde ud af. Det er jo det smarte ved, at vi kan forskellige ting. Tænk en gang, hvis vi nu allesammen kun kunne klippe hår eller bygge biler. Så ville verden godt nok se noget anderledes ud end den gør idag.

Selv hjælper jeg små og mindre virksomheder med deres bogføring og deres regnskaber. Mange af disse virksomhedsejere hader regnskaber og bogføring, men det er jo noget der skal til. Derfor er jeg oftest en velkommen gæst. For når jeg gør det, slipper de jo selv for at gøre det. De fleste betaler med glæde mig for at blive fri selv.