Et af de mest populære sportsmærker

 

Der kan nok ikke være nogen tvivl om, at Hummel er et af de mest populære sportsmærker herhjemme. De hører hjemme på siden http://www.hummel.net/, hvor du kan finde mange af deres kollektioner, som du kan kigge nærmere på, hvis det skulle have interesse. De er aktive indenfor en masse sportsgrene, og lige i øjetblikket har de slået pjalterne sammen med Roskilde Festival og andre samarbejdspartnere om at skabe fede aktiviteter og tøjkollektioner til selve festivallen. Hvis du endnu ikke har set dem, så er det da på tide at få tjekket dem ud. Du kan se alt tøjet inde på deres hjemmeside.

Meget aktive på sociale medier

Det er noget af det fede ved Hummel. Udover at lave noget super fedt sportstøj, så er de altså også meget aktive indenfor diverse aktiviteter rundt omkring i verden, deriblandt også herhjemme i Danmark. Det er ikke unormalt, at man ser Hummel sponsorere et eller andet sportsarrangement, stort eller lille. De er gode til at markedsføre sig selv, og det kan man virkelig kun give dem en stor ros for. Hvis du blev bedt om at nævne et sportsmærke ud af det blå, så vil Hummel nok ligge som et af de første navne på din tunge.

Hvis du gerne vil følge mere med i, hvad Hummel foretager sig, så kan det helt klart også anbefales at følge dem på de sociale medier. Der kan du blandt andet få besked, når de laver specielle kollektioner som denne ekstraordinære Roskilde kollektion.