Den vilde plan

Der er mange mennesker som sidder fast i et arbejde, et forhold, en bolig eller i andre situationer, hvor de ikke er glade for det de laver, men heller ikke kan få sig selv til at komme videre. Jeg kender det fra mig selv, det er den der underlige stemme i hovedet, som siger at man altid ved hvad man har, men ikke hvad man får. Men jeg har besluttet mig for, at det ikke gælder mig, eller mere præcist, at jeg skal ignorere den stemme som siger det, fordi at jeg bare skal videre. Det handler om min job og boligsituation, og om at jeg vil lave den om.

Det skal ændres

Den vilde plan

Jeg skal have et andet arbejde, en anden bolig og ikke mindst, tage en uddannelse på to år, på Aalborg universitet. Beslutningen er taget og jeg har givet mig selv 9 måneder, til at rette op på min økonomi, sælge min bil og ikke mindst, finde en ny bolig. Når jeg vil gå i gang med det allerede nu, skyldes det at jeg gerne vil spare penge op, så jeg kan komme igennem studietiden uden at det bliver alt for surt. Indtil videre har jeg sat bilen til salg, den er godt nok ikke blevet solgt endnu, og så er jeg gået i gang med at finde en ny bolig. Jeg er ikke kommet så langt, det var i sidste uge jeg tog beslutningen, men jeg er gået i krig med en boligportal, hvor en god ven jeg har siger, at det er nemt og hurtigt at finde både lejligheder og huse. Det sidste er ikke relevant for mig, jeg skal have en lille, billig lejlighed, som jeg kan bo i og samtidig sætte penge til side. Det er boligportal.dk lige her, det handler om. Det bliver et noget andet liv, men i virkeligheden er det måske ikke den store forskel. Jeg har ikke været glad for mit arbejde i en længere periode, og fik en idé om, at jeg kunne købe en dyr bil og leje en fed lejlighed, for at kompensere for det, Men sådan er det jo ikke, det har jeg måtte erkende – det virkede ikke. så jeg må videre!